Wie ben ik - Lekker in Balans

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wie ben ik

Ik zal me even aan u voorstellen.

Mijn naam is Linda Bouwsma en ik ben in 2012 afgestudeerd als Gewichtsconsulent. Samen met mijn gezin woon ik in Zeewolde.

Gezonde voeding en bewegen hebben al jaren mijn interesse. In mijn omgeving heb ik veel mensen gezien die moeite hadden om de extra kilo’s kwijt te raken, en als dat dan eindelijk gelukt was kwamen ze eigenlijk altijd weer aan. Ook heb ik gezien hoeveel frustratie het geeft als je aan wilt komen en dat niet lukt.

Afvallen of aankomen en dan op gewicht blijven is niet altijd even makkelijk. Het is bijna te vergelijken met topsport. Zeker met ons toch al drukke leven.

Vanuit eigen ervaring weet ik dat gezonde voeding het beste is voor je. En ook het enige is wat je vol kunt houden. Ik ben moeder van twee jonge kinderen en hoe fijn is het om een gezonde en lekkere maaltijd te bereiden waarvan iedereen mee kan eten. Je bent voor je kinderen het grootste voorbeeld.

De begeleiding doe ik bij u thuis of op een afgesproken locatie.  Ik kan u zowel individueel begeleiden, als in een groep begeleiden.

 
 
Copyright © 2014 - Lekker in Balans | Webdesign: Ron Bouwsma |
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu