Werkwijze - Lekker in Balans

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Werkwijze

Lekker in Balans richt zich op een nieuwe gezonde leefstijl welke bij u past.
U doorloopt een persoonlijk individueel coachingstraject dat gebaseerd is op de afslankmethode 'ik mag alles eten'. Deze methode wordt volledig op u afgestemd. Ik weet dat een gewichtsprobleem niet alleen te maken heeft met voeding en dat niet iedereen met dezelfde methode gebaat is.

Afvallen? Ik mag alles eten!

Door de jaren heen zijn er veel verschillende afslankmethoden en diëten geweest. Al deze diëten zijn er allemaal op gericht om zo snel mogelijk af te vallen. En bij de meeste werkt dit ook, de kilo's vliegen er af maar je hebt je leefstijl en eetpatroon niet aangepast. Met als gevolg dat de kilo's er weer (langzaam) aankomen. Uitkomst… het 'jojo-effect'. Daar komt nu verandering in!

'Ik mag alles eten' van Gewichtsconsulenten Nederland is een programma welke ontwikkelt is door gewichtsconsulente Mylène Ruyters.

De GCN afslankmethode is gericht op afvallen zonder een dieet, pillen of shakes. Simpelweg afvallen door het leren van andere eet- en leefgewoontes en daarbij ook de gedachten over eten veranderen. De methode heet ‘Ik mag alles eten’, en dat wordt in letterlijke zin ook bedoeld. Hierbij is het belangrijk dat er wel keuzes gemaakt worden wat betreft eten. Maak bewuste keuzes waar je jezelf niet te kort mee doet. Zo is het ook mogelijk om een positieve kijk op eten te krijgen. Eten wordt vaak negatief benaderd, de GCN afslankmethode bekijkt dit juist andersom. Leer op een positieve manier naar eten kijken en verlies daardoor gewicht. Het is de bedoeling dat jij controle krijgt over het eten en niet het eten over jou.

Wat kan deze methode u bieden:

  • U kunt gemakkelijk voor meerdere mensen koken en u mag hetzelfde eten.

  • U hoeft geen producten te eten die u niet lust.

  • U mag zelf kiezen welke groente u eet.

  • U mag ook kiezen welk stukje vlees of vis u kiest.


Uiteraard is er ook ruimte om eens iets lekkers te nemen. De naam van de methode zegt het al:

Ik mag alles eten!

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze methode neem dan contact met mij op!

Bent u gemotiveerd en wilt u dat ik u op weg help, ondersteun en begeleid om uw doel te bereiken? Maak een afspraak en dan gaan we samen de uitdaging aan.

 
Copyright © 2014 - Lekker in Balans | Webdesign: Ron Bouwsma |
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu